Otkrijte čari Bajine Bašte, reke Drine i planine Tare

Priroda, avantura i opuštanje – sve na jednom mestu! 

Dobrodošli u prelepu Bajinu Baštu, biser zapadne Srbije, koji će vas očarati svojom netaknutom prirodom, kulturnim znamenitostima i toplim gostoprimstvom. Naš hotel je savršeno mesto za sve one koji žele da istraže ovu lepu destinaciju.

Bajina Bašta je poznata po svojoj čuvenoj atrakciji – Kućici na Drini. Ova simpatična drvena kuća, smeštena na steni usred reke Drine, privlači turiste iz celog sveta svojom jedinstvenošću i šarmom. Poseta Kućici na Drini je nezaobilazna stavka svakog boravka u Bajinoj Bašti.

U neposrednoj blizini Bajine Bašte prostire se planina Tara, prekrivena gustim šumama, prostranim livadama i poznatim vidikovcima. Planina Tara je pravo carstvo prirode, idealno za sve ljubitelje aktivnog odmora, planinarenja ili samo šetnji u očuvanoj priorodi Nacionalnog parka.

Ovde možete istraživati brojne staze, uživati u pogledu na Drinu sa vidikovca Banjska stena, krstariti brodom do Višegrada ili se opustiti uz zvuk vode na rečici i vodopadu Vrelo. 

Bajina Bašta, reka Drina i planina Tara predstavljaju savršenu kombinaciju prirodnih lepota, avanture i relaksacije. Naš hotel nudi sve potrebne uslove za nezaboravan boravak. Ne čekajte, rezervišite svoj odmor i doživite neodoljive čari zapadne Srbije!

Foto i video: Nenad Marić

POGLEDAJTE SMEŠTAJ